Make Your Body Your Machine

trx minion

Bootcampen er slut. Som I måske ved, så har jeg deltaget i TRX CPHs Military Fitness Bootcamp med Glenn og Marie Louise som instruktører og en masse topmotiverede og hyggelige bootcampere på holdet. Jeg har trænet kontinuerligt i 2 måneder. 16 gange TRX træning kombineret med Yin yoga. That’s a first!!! Det ville være løgn at sige, at jeg har glædet mig til at skulle træne hver gang, men jeg er kommet afsted alligevel, fordi jeg havde en plads på et hold og fordi, at det er fedt og motiverende at mødes med de andre og se hvor langt de er nået og dele ugens erfaringer. Måske er jeg bare ikke typen, der kommer til at elske at træne. Men ved I, hvad jeg elsker?! At jeg er blevet meget stærkere! At min balance er blevet væsentligt bedre! At min koordination er bedre. Min motorik er blevet bedre! Og jeg har tabt mig 5 kg. Alt det har jeg fået ud af at tage afsted til træning hver mandag, torsdag og lørdag i to måneder. Jeg kan mærke, at det er MIG, der har kontrollen, når jeg træner. Før kunne jeg decideret synes, at det var ubehageligt at træne hård fysisk vægttræning, fordi jeg ikke følte, at jeg havde kontrollen over mine muskler, og at det var mig, der bestemte. De sidste par uger er det som om at både hjerne og muskler arbejder sammen, så når jeg beslutter mig for at lave armbøjninger, så kan jeg faktisk gøre det, fordi mine muskler nu er stærke nok! Det er sgu for vildt, det har jeg aldrig oplevet før.

Derfor kan jeg jo heller ikke stoppe nu. Jeg træner videre. Jeg er nu igen i besiddelse af et medlemskort til Fitnessdk og fortsætter TRX træning der 1 gang om ugen kombineret med yoga. Træning er godt og sundt og gør alt muligt fantastisk for kroppen, men let’s face it – træning alene bringer mig ikke i mål i forhold til min oprindelige plan om at tabe mig, så jeg har bedt om hjælp. Min største udfordring i denne proces er kosten. Cristina har sagt ja til at hjælpe mig, og som I måske husker, så satte jeg det delmål, at inden jeg til maj tager til Kreta, så skal jeg tabe mig 10 kg. Der er på 2 uger røget 4 kg allerede!!! Kosten er for mig altafgørende for et vægttab og Cristina holder øje med mig samtidig med, at hun træner sammen med mig en gang om ugen. Mere om det senere 🙂

Apropos kosten. Jeg har i lange perioder spist ad røvens til. Helt ærligt! Kantinemad for 30 kr om dagen i RegionH i 3 år = umanerligt mange panerede udefinerbare mere eller mindre spiselige portioner mad. Havregryn, mandler, kerner, ost, skyr, grøntsager, fisk, frugt og kød er jo rigtig mad og jeg elsker det. Jeg arbejder ved Torvehallerne og en velassorteret Irma, så det er virkelig nemt at få handlet ordentligt ind. Jeg kan allerede nu 3 uger efter mærke, at mit blodsukker er i niveau, mit humør er mere ligevægtigt hen over dagen og mit energiniveau er væsenligt højere. Jeg er ikke fanatisk, jeg spiser det samme som min familie, men når Zoe og Lucia insisterer på nachos med kylling, så spiser jeg 90 % kylling og 10 % nachos. Det er faktisk ret nemt. So far so good.

Der kommer snart mere fra mig igen – jeg har nemlig brugt weekenden med min skønne mand og nogle af vores ret lækre og søde venner på Kurhotel Skodsborg. Året første dyp i Øresund blev det til!

Sidste ting jeg har på hjerte i dag – hvis du trænger til at gøre noget godt for dig selv hvad angår træning, fysisk og mental sundhed – så kig lige forbi TRX CPH og meld dig til bootcamp – seriøst. Der er få ledige pladser tilbage på den bootcamp der starter d. 14.3.2015. Det er en virkelig god investering i dig – DO IT!

 

getting_stronger_logo_new_

 

Kærlig hilsen

Maria

 

 

 

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 Kommentarer

 • SVAR

  Go Go Go

 • SVAR

  Go Go Go

 • SVAR

  DU’ SÅ SEJ!

 • SVAR

  DU’ SÅ SEJ!

 • SVAR

  Jeg ved præcis hvad du mener! Det er stærkt gået og så kan du / man med rette føle sig stærk og sej

 • SVAR

  Jeg ved præcis hvad du mener! Det er stærkt gået og så kan du / man med rette føle sig stærk og sej

 • SVAR

  åh, Maria❤️ Du motiverer og inspirerer mig så meget. Jeg elsker at læse din blog – ærlig, sjov og skøn! You go, girl

 • SVAR

  åh, Maria❤️ Du motiverer og inspirerer mig så meget. Jeg elsker at læse din blog – ærlig, sjov og skøn! You go, girl