Luxury Treat Deluxe med morgenbad i Øresund

IMG_0042

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har glædet mig så meget. Opholdet har kun været bestilt i et par uger, men vi har siden december talt om at booke et wellnessophold. Flere lokationer har været overvejet, men Skodsborg har for mange år siden vundet mit hjerte. Første gang jeg var der er vel ca. 15 år siden. Glenn havde givet mig en wellnesseftermiddag med diverse behandlinger i fødselsdagsgave, så en mørk vinterdag (med mine første tømmermænd nogensinde) kørte vi turen op ad Strandvejen i regn og rusk, og jeg blev sat af udenfor. Jeg har altid været en sucker for det lækre og luksuriøse men har aldrig haft økonomi til at bakke det op. De tre timer på Skodsborg har printet sig ind i min sjæl. Den ro, varme og duft jeg blev mødt af, havde jeg aldrig oplevet før. Det var ikke kun de lækre cremer, kæmpe frottebadekåber og varm te, men mindst lige så meget de fantastiske omgivelser af strand, hav og skov som er dragende.

Derfor tjekkede vi lørdags ind på Kurhotel Skodsborg.

Forventningsfuld og medbringende nyindkøbt badedragt leveret på halvandet døgn fra USA med FedEx tog vi igen turen op ad Strandvejen. Indtjekning hos den kæreste hjælpsomme receptionist som havde styr på vores booking, selvom vi havde lavet alt muligt om et utal af gange. Samme receptionist skulle kl. 21.30 vise sig at være i stand til at fremskaffe Otrivin næsespray med 20 minutters varsel til stakkels Birgitte og det var IKKE en lagervare. Vi startede med Tea with George som selvfølgelig var coffee with Georg for mit vedkommende i loungeområdet med store plyssofaer og puffer, der bare ventede på at omfavne min trætte og modtagelige krop. De næste par timer stod på massage, skrubbecremer og indsmøring i ingefærolie samt saunaer og udendørs jacuzzi. Der er intet som at ligge i en jacuzzi under åben himmel i 5 graders varme med øresundstoget susende forbi med 200 kilometer i timen 🙂

Jeg kunne godt gå i detaljer med champagnen og jordbærrene og kridhvide frottebadekåber eller den 3-retters menu med tilhørende vinmenu og efterfølgende lækre drinks i baren, men det vil jeg overlade til jeres fantasi. Jeg vil blot sige, at jeg har ligget i blød i Karmameju og jeg elskede det!

Søndag morgen d. 8.3.2015 kl. 8. Kan I huske det? Forår i Danmark som man næsten har glemt, at det kan være. Solen skinnede fra en skyfri himmel og jeg iførte mig min nu knap så kridhvide badekåbe. Jeg havde overtalt de andre til, at vi skulle til stranden og bade, hvilket i mit hoved ca. gik ud på, at de 3 andre skulle bade, og jeg skulle fotografere. Jeg stammer jo trods alt fra sydligere himmelstrøg, og der bader vi ikke med mindre vandtemperaturen er +25 grader. Sådan gik det ikke, for på badebroen blev vi mødt af hard core vinterbadere som hurtigt fik overtalt de andre til at det skulle overstås hurtigt. Jeg har ved Gud aldrig fattet konceptet med at “få det overstået hurtigt”. Det har aldrig virket på mig, det er lige så forfærdeligt om jeg gør det hurtigt eller langsomt. Nå, men da de andre så havde været i vandet og stod og fortalte hvor lidt de frøs, begyndte der at danne sig et form for gruppepres. I ved som i “du vil jo gerne have din rokokopude, ikk’ Mulle?” Af med badekåben… ned ad trinene til jeg mærkede vandet på tæerne og det føltes som at få brændende nåle stukket op i fødderne. På en måde var der bare ikke rigtigt nogen vej tilbage…. tror sgu de havde skubbet mig, hvis jeg var gået op igen, så på en eller anden måde fik jeg min krop presset ned under vandoverfladen. Phew! Overstået, op igen. Så skete der dét uheldige, at mine fødder ikke rigtigt ville tage fat på de algebefængte trin på stigen og de ligesom gik i hjulspind et par sekunder som føltes som minutter. Jeg nåede lige at panikke et øjeblik, men så lykkedes det, og jeg var fri af ondskaben igen. På med badekåben. Fødderne føltes stadig som om at de var gennemborede af brændende nåle men JEG GJORDE DET SGU! Stolt og glad var jeg, og vi sjoskede alle tilbage til hovedbygningen, hvor fantastisk morgenbuffet ventede.

24 timer i himlen er gået og jeg er mæt på alle sanser. Gid jeg snart skal afsted igen <3

Kærlig hilsen Maria

 

  IMG_0055IMG_0053IMG_0056

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *