Er der gået et år endnu?

mbfgw

Nej, 2 down, 363 to go – but who’s counting? Er dog ved godt mod det meste af tiden og vægten siger minus 1 kg allerede.

Det er begyndt at synke ind, det her jeg har startet… en blog og en livsstilsomlægning med ETA om et år. Hvad hulen har jeg gang i! Aner ingenting om at blogge! Ingen vin, ingen desserter og ingen store brunchbuffeter eller lækre restaurantbesøg hvor jeg spiser til jeg segner SAMTIDIG med, at jeg har forpligtet mig til at dokumentere det hele over for jer. Er sgu lidt skræmt! Både over om I mon gider læse med hele vejen, og over de udfordringer der vil vise sig undervejs. Den første allerede på søndag, hvor Thomas fylder 40. Af en eller anden årsag er SAMTLIGE af vores venner nogle store madører, Thomas og Sanne ikke undtaget, så jeg kommer til at svede, men jeg kommer til at klare det! (hep og røvspark vil være velplacerede på søndag!)

Det hjælper at huske mig selv på, at projektet ikke er en straf. Min kloge mand, ham med vaskebrættet, sagde i går, at dét med at undvære alkohol jo ikke er værre end det var, da jeg var gravid og undværede det. Det hjalp! Dét har jeg prøvet før, og dét der gik op for mig er, at selv om det lige nu er en irriterende tanke ikke at “måtte” drikke alkohol og spise til jeg segner, så er det ikke for evigt, og jeg kan huske, at afsavnet bliver mindre meget hurtigt. Det holder jeg fast i lige nu her i starten, hvor det selvfølgelig er sværest. Min erfaring er, at når der er gået nogle uger, så overtager den fede fornemmelse af at gøre noget godt for mit hjerte, min kondition og mine arterier og mit humør bliver bedre og trætheden aftager. Hallelujah – jeg skal nok give besked, når det sker.

I dag har jeg cyklet til og fra arbejde. Og nej, det er ikke langt – vel ca. 5 km hver vej. Det er helt sindssygt hvor dårlig form jeg er kommet i! Undervejs hørte jeg P!nk, vel mest af alt fordi jeg elsker P!nk. Men det gik op for mig, at ligegyldig hvilken livssituation jeg nogensinde har stået i, så passer hendes tekster bare altid perfekt! Så når min mand opfører sig VIRKELIG mærkværdigt, om hele verden ramler eller jeg sidder på min cykel med blodsmag i munden, så er det bare nemmere med P!nk i ørerne. Ja ja, frit fortolket, men de sidste to linjer i omkvædet passede VILDT godt – hør selv

I morgen står den på 1. træning i meget lang tid. Vil prøve at billeddokumentere uden at kompromittere mig selv alt for meget.

TAK for den enorme opbakning jeg har oplevet de sidste par dage, det betyder virkelig meget for mig og bekræfter mig i, at jeg har truffet et godt valg. For første gang meget længe føler jeg mig ikke som fluen der basker mod ruden, men at vinduet står vidt åbent 🙂

 

Kærlig hilsen Maria

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *