My big fat greek weightloss

mbfgw

Jeg har lige lært i dag, at en blog skal hedde noget ørehængende, og at processen er lidt lige som når man skal vælge et navn til sit barn. Så altså noget noget ørehængende og personligt til en dyrebar størrelse som røver min nattesøvn. Peace of cake 😉

Skulle have skrevet på bloggen i går. Der havde jeg tabt 2 kg siden start i torsdags. Her til morgen havde jeg “kun” tabt 1,4 kg på 5 dage. Det er typisk mig at blive demotiveret over et “dårligt” resultat, og jeg skal lige bruge lidt kræfter på tørre mig selv op fra gulvet igen. Måske hænger det også sammen med, at familiens cypriotiske hankat Adonis også er på slankekur. Kræet har fandme smidt 5 % af sin kropsvægt på et par uger. Har aldrig været god til regning og endnu mindre god til procentregning – men hans hængebug er på hurtigere tilbagetog end min!!

 

1,4 kg er altså super fint, og hvis det fortsætter med den fart, så smider jeg 102,2 kg inden d. 31.12.2014! Det er sgu lidt for og imod med den vejning. På den ene side er det ekstremt motiverende at følge med på vægten konstant, men på den anden side tror jeg simpelthen, at der sker alt for mange udsving i en kvindekrop fra dag til dag til at det kan betale sig.

Hele familien var jo til Thomas 40 års fødselsdag i søndags. 1. udfordring af mange. Men udfordringen bestod ikke i at holde mig i skindet til selve fødselsdagen! Det sværeste var dagene og timerne inden fødselsdagen med TANKEN og FØLELSEN af at skulle balancere på en meget løs line. Selvfølgelig var jeg fristet af lækkerierne og af vinen, men jeg må jo gerne spise mad – så det gjorde jeg selvfølgelig men i passende mængde. Vinen – no biggie – jeg glæder mig til om 358 dage – but who’s counting 🙂

Næste udfordring er allerede på søndag! Jeg er inviteret til fødselsdag hos Birgitte. Birgitte giver Kirsten Hüttemeier og Mette Blomsterberg baghjul, når det gælder om at kræse for sine gæster. Vi taler om kvinden der altid liiige kan trylle en lille snack frem som smager så englene synger, som kan gå lige så meget i selvsving over et madblad som jeg, og som bruger timer på at forberede menuer så mundvandet løber. Wish me luck!

 

Træningen er så småt kommet i gang. Har cyklet til og fra arbejde et par gange, den sidste uden blodsmag i munden (det afhjælper stjernene for øjnene og et par liter sved, at der er luft i dækkene). Jeg har de sidste par år fundet ud af, at jeg er en udetræningspige. Hvem skulle have troet det. Elsker at være ude og helst med masser af plads omkring mig. Nu er den her proces jo et samarbejde med Glenn som helt bestemt er en indetræningsdreng. Svær kombi men jeg vandt. Selvfølgelig. Hans tålmodighed og pædagogik bliver virkelig sat på en prøve med mig, og jeg elsker ham for det. Nå men udetræning. Det gik superfint, Lucia fik fræset græsplænen op med en træningsbold alt imens jeg fik trænet både arme, ryg, mave, ben og baller TRX-style. Desværre gled jeg i noget mudder og overstrakte min venstre knæhase. Så meget for udendørs træning om vinteren. Træningen sluttede af med fangeleg – er sikker på, at det har været et syn for guder – Glenn, Lucia og jeg 🙂 Men FEDT at få rørt mig igen.

Januarudsalget er i gang, og jeg tager en slapper. Som mange ved, så er vores største mål for 2014 at købe hus, så jeg holder mig i skindet og kigger på, selv om det er svært. F.eks. har Lasse Spangenberg i morgen kollektionssalg med 40 % på alt i hans butik. Jeg tænker, at det alligevel bliver lidt sjovere, når jeg til næste år kan passe andet end hans sofapuder og diademer, og jeg lover at tage revanche til næste januarudsalg.

 

Kærligst og tak for al støtte og opbakning

Maria

 

P.s. Jeg skal altså IKKE tabe mig 102,2 kg – det var rent hypotetisk 🙂

P.p.s. Hvis nogen skal af med et hus på/i nærheden af Amager, så er vi yderst interesserede 🙂

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *