“All we’ve ever wanted is to look good naked, hope that someone can take it”

mbfgw

Altid i sengen. Altid mellem kl. 22 og 23. Hvad går det ud på? Altid på en hverdagsaften. Hvorfor skal det være så pissekonservativt? Man er træt, udmattet, orker det egentlig ikke, bliver egentlig også en lille smule sart og irritabel, når jeg er træt. Ja, I ved, hvad jeg taler om – børn der kaster op i sengen, efter de er puttet. ALT bliver ramt, intet går fri – dyne, pude, lameller, sovedyr, hår, nattøj. Christ. Det eneste gode, jeg har at sige om den sag, er, at hvis man bliver smittet af ungerne, så giver det et skub på vægten i den fede retning – kan hermed præstere et vægttab på 6,4 kg.

Uge 7, den årligt tilbagevendende vinterferie, eller som jeg kan lide at kalde den “vinter-yeahright”. Jeg havde glædet mig usigeligt meget til ferie og havde alle gode intentioner om kreative og fysiske udfoldelser med pigerne. 9 dage, 2 børn, 1 mor, 1 far der arbejder væg-til-væg, 1 hus, 3 høns, 1 kat, 1 kanin, 1 virkelig stor klam edderkop, 1 musehale og utallige kopper kaffe. (den Nespressomaskine bliver aldrig helt sig selv igen). Vi havde igen i denne ferie været så heldige at få lov at passe vores dejlige venners hus i Bagsværd med alt hvad det inkluderer af firbenede og denne gang også næbdyr. Herligt. Da vi nåede mandag var jeg træt. Ikke fordi jeg ikke elsker at være sammen med mine børn, men hold kæft hvor er det bare meget mere udfordrende end at passe et fuldtidsjob og dem, der siger andet lyver! Pædagog, konfliktmægler, forhandler, kok, rengøringsdame i ét. Når jeg tænker vinterferie, så tænker jeg varm chokolade, flødeskum, fastelavnsboller, perleplader, familiespil, falde i søvn sent, sove længe, grine, røde kinder, glade børn, glade forældre og en kælketur i sneen. Vi nåede ikke alt, men vi nåede Bagsværd Sø rundt på gåben to gange (den er knap 8 km!), en biograftur (hvis jeg aldrig ser en legofigur igen vil det være for tidligt), en svømmehalstur og familiebesøg.

Nu her ude på den anden side forstår jeg pludselig, hvorfor jeg ikke har haft så meget på hjerte at blogge om. Jeg har simpelthen ikke haft tid og ro til at tænke. Det gik op for mig, da jeg gik hjem fra arbejde i går. 1 time med intet andet end at gå og at tænke. Det var den fedeste tur i går. Foråret er på vej, og alt bliver ligesom lettere og nemmere. Jeg kan mærke, at jeg får en større lyst til at træne, føler mig lettere og nærmest høj. Det absurde ved at være overvægtig er, at den træning man har lyst til/brug for at udføre bliver besværliggjort af kiloene. Proportionelt med vægtstigning falder evnen og dermed lysten til at træne. Jeg glæder sindssygt mig til at kurven knækker!

Jeg har skiftet spilleliste. Hører Robbie Williams for tiden, og han er så klog. Han siger f.eks. “All we’ve ever wanted is to look good naked, hope that someone can take it” og det er jo sandt! Uanset om det er nøgen i ordets forstand eller i overført betydning, så er det for de fleste af os virkelig betydningsfuldt, om vi bliver anerkendt og begærede. Men det, der gik op for mig i går var, at det er mindst lige så vigtigt, om vi selv kan tage det. At vi selv synes, at vi er intelligente, lækre og sexede. Ok nu siger jeg det: Jeg er intelligent, lækker og sexet! Nu er det din tur!

Hallelujah for osteopaten som jeg ikke kan huske hvad hedder. Jeg har haft problemer med fysiske udfoldelser, altså træningsmæssigt, fordi mit venstre ben har gjort ondt. Jeg bestilte en tid hos en osteopat, som jeg har været hos før. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man, efter at have afrapporteret samtlige fysiske og psykiske skavanker man har døjet med fra fødsel til aktuelle, smider næsten alt tøjet. Belært af tidligere yderst pinlige konsultation hos selvsamme havde jeg iført mig det pæneste og tækkeligste undertøjsskuffen kunne præstere og mener selv, at jeg fremstod så den stakkels ostepat ikke ville føle sig ilde til mode. 1 hel time med behændige hænders strækken, bøjen, hiven, sliden og trykken – mumsfilibaba. Det er bare aldrig helt i orden, vel? At stå der i undertøj med lemmer, der ikke har været berørt af solens stråler i 6 måneder, foroverbøjet med strakte ben mens osteopaten bagved forsøger at palpere sig vej ind til hofteknoglerne, så han kan undersøge, om der er noget galt med bækkenet?! Anyway – han var sgu en guttermand. Grinede kun lidt og min hofte, mit knæ og min fod har det bedre. Håber, at han bliver godt lønnet. Det kan være, at jeg skulle have fortalt ham om hvad Robbie Williams synger?

Robbie Williams – Bodies 

Lækre og sexede hilsner

Maria

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *