Til Paris med kliksko og cykelhjelm

 

 

 

 

 

 

Jeg bliver 40 år om en måned og to uger. En dag for et halvt år siden vågnede jeg op og tænkte: Paris på cykel? Ja, hvorfor ikke. Jeg elsker at cykle, og jeg elsker Paris. Derfor har jeg taget en vild og grænseoverskridende beslutning og tilmeldt mig Team Rynkeby 2018. “Midtvejskrise” tænker du måske? Jeg har selv tænkt samme tanke, men i virkeligheden tror jeg allermest det handler om, at jeg er igang med at redefinere mit liv, og hvad jeg bruger

 tiden på. Min børn er store (men ikke så store, så de ikke stadig er mine små piger), Glenn bygger sit firma, og jeg kan faktisk næsten selv bestemme, hvordan jeg vil bruge min tid. Er jeg sådan én, der træner flere gange om ugen, går på museum, tager på vandretur til Skotland og springer i faldskærm eller er jeg én, der drikker vin og graver store huller i haven til træer, blomster og urtehave og passer pindsvin? Jeg insisterer på at være og prøve det hele! (Undtaget det med faldskærm).

So here goes:
Min 40 års fødselsdagsgave til mig selv er en plads på Team Rynkeby Rigshospitalet! Tillf***inglykke til mig! Træningen starter allerede nu, og det bliver blodigt, svedigt og sikkert også med en del tårer, men det bliver også den største mest fantastiske fysiske og mentale udfordring. Kernen i Team Rynkeby er at samle penge til fordel for Børnecancerfonden, så ud over at træne til og gennemføre cykelturen til Paris, så har jeg forpligtet mig til at arrangere diverse events, der kan rejse penge til Børnecancerfonden. Det kommer I til at høre nærmere om.

Jeg har aldrig siddet på en racercykel før og ærligt talt, så fornemmer jeg klaustrofobiens klamme ånde i nakken, når jeg tænker på, at mine fødder skal låses fast til et sæt pedaler, men når Bjarne Riis kan, så kan jeg vel også? Uundgåeligt er det, at der må ryge nogle kilo fedt i denne proces. På søndag er der måltagning til cykler og tøj. Jeg hører allerede måltagningsmand sige: “Desværre, Maria. Der findes ikke racercykler i din størrelse. Du må en tur i Zizzi”. En blanding af sund og nærende kost, spinning, landevejscykling, TRX og træning med Marinela kan forhåbentlig sætte sving i selv det mest genstridige flomme.

Hvis du har lyst til at følge min vej til Paris på cykel så følg med på Bigfatgreekhealthy her på Facebook eller på www.bigfatgreekhealthy.dk.Jeg får brug for et sindssygt heppekor!

Jeg kan allerede sige nu, at hvis du sidder med en lille sponsor i maven, så vil alle bidrag, store som små og pengebeløb som naturalier, blive modtaget med kyshånd. Hvem har ikke lyst til at have sit navn stående hen over 32 hospitalsansattes svedige lænderygge?

 

 

 

 

 

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *