En madelskers bekendelser

mbfgw

Jeg har besluttet mig for at gå til bekendelse. Jeg har været i tvivl, om det ville være rigtigt at involvere jer, hvad det ville betyde for mit omdømme som madelsker men here goes; Jeg er gift med en mand som er veltrænet. Veltrænet, normalvægtig, BMI på 23.5, har en fedtprocent på 6.3, i god form, the shiiiit, og så er han oven i købet Personlig Træner. Nu er det ude… Don’t judge me. Når han, som godnatlæsning, læser artikler om det nyeste inden for vægttab og styrketræning, så læser jeg opskriftbøger, drømmer om lækre kager og god vin og glæder mig til næste gang Jamie Oliver eller Gordon Ramsey toner frem i tv.

Sådan kunne vi i princippet godt fortsætte, det er gået fint i 21 år. Sagen er blot den, at den ene livsstil, gæt selv hvilken, giver en væsentlig længere gennemsnitslevetid, og jeg har altså tænkt mig at hænge ud en 70-80 år endnu.

De af jer, der kender mig, ved, at jeg det meste af mit liv har ligget til den kurvede side. Jeg er faktisk vild med kurver og ikke særlig glad for kanter, men igen – det med levetiden. Derfor har jeg besluttet noget vildt! 2014 bliver året, hvor jeg benytter mig af at dele seng, strømper og børn med en Personlig Træner.

Aftalen er 2014 uden:

▪Alkohol

▪Is, kager, slik, chips

Aftalen er 2014 med:

▪Træning 3 gange ugentligt

▪3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider dagligt

Resultatet bliver vægttab, bedre almentilstand og mulighed for at spille ludo med mine børn uden at blive forpustet.

 

Men på en blog?!

Jeg havde nok aldrig forestillet mig at skulle skrive en blog, og HVIS jeg skulle ville den HELT sikkert ikke omhandle vægttab og træning, men nok nærmere kager og mad! Anyway – nu er jeg i gang. Jeg får brug for uanede mængder af hep og røvspark, så sæt i gang!

Nu vil jeg tømme en flaske rødvin helt vildt hurtigt, det er trods alt den sidste i et år! Skål!

Kh Maria

 

 

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *