I’m back!

mbfgw

Det er ca. 10 måneder siden, at jeg skrev sidst. Jeg blev forstyrret af flere forskellige ting, men hovedsagligt af mig selv og af teknikken. Det var en kompliceret proces for mig hver gang jeg skulle skrive et nyt indlæg, og jeg var nødt til at have hjælp hver gang. Det rakte min tålmodighed ikke til og i kombination med huskøb og husistandsættelse, så røg bloggen og mine planer i baggrunden. Derfor har jeg nu brugt noget tid på at flytte de gamle blogindlæg her over på Bloggers Delight, og hvis I stadig har lyst, så kan I følge mig her fremover. Jeg har nemlig genoptaget projekt vægttab og sundhed og håber, at I vil være med på sidelinjen igen.

Jeg vender tilbage snarest.

Kys og kærlighed, Maria

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 Kommentarer

 • SVAR

  Sådan Maria. Hvor bliver det spændende at følge dig igen. Du er for sej.

  M.v.h

  Heidi

  • SVAR

   Tak Heidi <3

 • SVAR

  Sådan Maria. Hvor bliver det spændende at følge dig igen. Du er for sej.

  M.v.h

  Heidi

  • SVAR

   Tak Heidi <3

 • SVAR

  Dejligt, Maria❤️ Glæder mig til at følge dig✨
  Kh Mette

  • SVAR

   <3 Mette

 • SVAR

  Dejligt, Maria❤️ Glæder mig til at følge dig✨
  Kh Mette

  • SVAR

   <3 Mette

 • SVAR

  Go go go 🙂

 • SVAR

  Go go go 🙂

 • SVAR

  Yes … Sådan Maria.
  Glæder mig så meget til at høre mere
  Anita

 • SVAR

  Yes … Sådan Maria.
  Glæder mig så meget til at høre mere
  Anita