Antitræningsmonstre og enhjørninger

 

il_570xN.331235499

Jeg har altid elsket enhjørninger. Enhjørninger og flamingoer. Forleden aften chattede jeg med min seje niece Anna, som er 20 år, født på Cypern som er en selvstændig ø på størrelse med Sjælland og med lidt mere end 1 million indbyggere. Hun har aldrig været væk fra øen før. Nu er hun blevet optaget på et animationsstudie på universitetet i Cardiff i Wales. (Faktisk blev hun optaget og tilbudt stipendium på alle de universiteter, som hun søgte på, så hun kunne vælge og vrage). Helt alene er hun rejst tusindevis af kilometer for at forfølge sin drøm om at blive professionel animator. Hun er et at de mest modige mennesker, jeg kender. Hun savner virkelig sin mor og far, sine søskende, sine venner, sin pool, sit hus. Men hun bliver i Cardiff, fordi det er hendes drøm, hendes mål. Hende kan jeg lære meget af. Vi chattede om enhjørninger, Nutella med popcorn og om at hun besøger os til sommer.

FUCK, det var hårdt at komme igennem TRX timen i dag…  Fri kl. 16. 2.5 timer indtil træning. Det eneste, jeg havde lyst til var at finde en cafe, slå mig ned og bestille én af hver af alt. I stedet farede jeg byen rundt og endte med at bestille en juice og en sandwich på Joe & The Juice. Det kunne være gået værre. Den eneste grund til at jeg ikke tog hjem og krammede mine piger var fordi, at vi har fået verdens bedste babysitter, og fordi de så var blevet sure over, at jeg kom tidligt hjem!! Seriously – det er lige før, at hun har bedre styr på skidtet end jeg! Opvasken taget, komfuret rengjort, burgerboller bagt til i morgen, mindste glade pige puttet og læst for, største pige lykkelig over at få lov at rode i hendes makeup og sidst men ikke mindst – kæmpe krapyl af en edderkop indfanget og sat udenfor. Det er fantastisk! Nå, men træningen gennemført. Det er vist hvad jeg kan sige om den sag. Mit indre antitræningsmonster kigger frem jævnligt, gad vide om jeg nogensinde slipper af med det?

sugar-monster

Jeg har et delmål, som jeg vil indvi jer i. Til maj skal jeg til Kreta på træningsferie. http://www.spies.dk/sport/training-camp-move En hel uge med yoga, løb, water aerobics, træning på stranden, spabehandlinger, jacuzzi og friskpresset appelsinjuice. Jeg GLÆDER mig som en vanvittig, men ryster lidt i bukserne over min dårlige form, så er seriøst nødt til at smide nogle kilo og komme i lidt bedre form, hvis jeg bare nogenlunde skal kunne holde trit med mine smækre rejseveninder, som begge har stram hud, kan gå i både split og spagat og kan løbe 10 km uden at blive forpustede – sådan ser de i hvert fald ud!

Så: 3 måneder til afgang. Jeg smider 10 kg inden. Er I med? Hvis I hepper, så knokler jeg, og det kan I godt sætte hele indholdet af jeres sparegris på! Jeg fortsætter træningen med yoga 1 gang om ugen og TRX 2 gange om ugen. Vi ved jo alle godt, at det er kosten, der kommer til at gøre en forskel, og jeg bliver nødt til at være hård, for at nå det. Jeg har en plan.

Jeg får brug for opbakning, hep og cheerleading!

Kærlig hilsen Maria

 

 

mbfgw

Indlæg som ligner dette

Skriv til mig

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 Kommentarer

 • SVAR

  danser can can med pon poner og hepper løs, GO GO GO du bliver smækker lækker og de andre kan slet ikke følge med dig….
  Hele tiden huske på når noget frister hvor pokkers meget mere der skal trænes for den LILLE BITTE chokolade, pyyyh det orker man egentlig ik vel??? Hehe god kamp gejst 🙂

 • SVAR

  Hej Maria
  Jeg hepper på dig og kæmper samme kamp, jeg ved at vi begge 2 kan opnå vores mål vi skal bare huske at holde fokus på vores mål og ikke på de umiddelbare lyster og behov.
  Kæmp og kæmp søg støtte hos dine kære når det bliver svært, så klare du den.

 • SVAR

  yaaaay, Maria!!!! YOU CAN DO IT

 • SVAR

  yaaaay, Maria!!!! YOU CAN DO IT

 • SVAR

  yaaaay, Maria!!!! YOU CAN DO IT

 • SVAR

  yaaaay, Maria!!!! YOU CAN DO IT